Kijken

Lekker rondstruinen door de duinen of over de paddock, op zoek naar die unieke Alfa Romeo. Tijdens het Spettacolo Sportivo valt er van alles te bekijken op en rond het circuit.

Squadra Italia en Alfa Romeo Challenge

De Squadra Italia en de Alfa Romeo Challenge zijn raceklasses voor liefhebbers van het racen met Alfa Romeo's. Ze brengen zowel klassieke als jongere modellen aan de start en zorgen voor spectaculaire gevechten op de baan.

Lees verder

Special Display

Op de Special Display zijn unieke en heel bijzondere Alfa Romeo’s te zien. Van kostbare vooroorlogse modellen tot racers waarvan je het bestaan nog niet kende.

Lees verder

Paddocks

Bij veel race-evenementen kan je alleen maar tegen betaling de paddock op, of soms zelfs helemaal niet. Tijdens het Spettacolo Sportivo struin je op je gemak rond langs de tenten waaronder monteurs koortsachtig werken om de auto's van de deelnemers aan de Squadra Italia en Alfa Romeo Challenge op tijd klaar te hebben voor de eerstvolgende race. Maar ook langs de eindeloze rijen Alfa's van internationale bezoekers.

Lees verder

Pitboxen

De Clubwinkel is aanwezig, met aan de club en aan Alfa Romeo gerelateerde artikelen. De clubwinkel opent beide dagen om 10.00 uur. Verder zijn er nog diverse aanbieders van Alfa Romeo miniaturen, boeken, accessoires en onderdelen.

Lees verder

Catering

Bij het vertrouwde Club Café kun je terecht voor koffie, thee, fris, wijn of bier. Kom even bij, ontmoet oude en maak nieuwe vrienden. Binnen, of buiten op het terras.

Lees verder

Tribunes en pitdak

Voor of na je eigen sessie kan je relaxed genieten van spannende races of de verrichtingen van cursusdeelnemers en rijders volgen vanaf de hoofdtribune .

Lees verder

Alfa Romeo Miniatura

Al enkele jaren organiseert Fer Akkermans, ondersteund door Teun ter Voert en andere verzamelaars, een Alfa Romeo Miniatura expositie. In een van de pitboxen staan vitrines met een selectie miniaturen in uiteenlopende schalen en materialen. Een deel van de expositie sluit aan bij de actuele thema’s van het Spettacolo. 

Lees verder

Club Lampeggiante Blu

Wie herinnert zich niet de spectaculaire achtervolgingsscènes uit de vroegere Italiaanse politiefilms? Met name Giulia’s, Alfetta’s en 75’s in grijsgroen, blauw met witte strepen of donkerblauw jaagden met blauw zwaailicht, gillende sirenes en piepende banden op het vluchtende gespuis. Op het Spettacolo is de Italiaanse Club Lampeggiante Blu aanwezig met een scala aan Alfa Romeo's voorzien van sirene en blauw zwaailicht.

Lees verder

Counting down the days!

Mede mogelijk gemaakt door