Doen

Deelnemen aan een van de baansessies op het spectaculaire circuit van Zandvoort. We hebben voor elk wat wils. 

Scuderia

Vrij rijden sessies voor rijders met een goede voertuigbeheersing of zelfs al enige circuitervaring. De snelheid staat hier centraal.

Lees verder

Circuittraining

Met de circuittraining leer je van professionele instructeurs hoe je meer snelheid uit je auto én jezelf kunt halen.

Lees verder

Vrij Rijden Klassiek en Modern

Rijden in een lekker tempo, zonder vrees voor flitskasten en radarcontroles.

Lees verder

Gruppo Bambino

Om kinderen onder de 16 jaar toch de gelegenheid te geven de sensatie van het rijden op een echt circuit te beleven is er de Gruppo Bambino.

Lees verder

Giulietta 750/101-serie samenkomst

De Giulietta werd in 1954 aan het publiek gepresenteerd op de autosalon van Turijn. Om de 70e verjaardag van de Giulietta te vieren organiseert de SCARB in samenwerking met het in 2001 opgerichte Nederlandse Giulietta Register een expositie van de uiteenlopende modellen, waarbij we streven naar 50 exemplaren. Op zaterdag en zondag. Op de zondag kunnen de auto’s deelnemen aan de parade.

Lees verder

Demo runs

Heel bijzondere Alfa Romeo's, bijvoorbeeld vooroorlogs, met een opmerkelijke racehistorie of gewoon zeer zeldzaam, kunnen een paar rondes op het circuit rijden in de demo runs.

Lees verder

Alfa 90 samenkomst

Was Alfa Romeo’s eigen Centro Stile nog verantwoordelijk voor het ontwerp van de Alfetta, onder de schetsen van diens opvolger, de Alfa 90 stond de handtekening van Bertone. In het kader van 40 jaar Alfa 90 proberen we zoveel mogelijk exemplaren bij elkaar te krijgen. De auto’s krijgen een op de zaterdag en de zondag een gezamenlijke plek. Op zondag kunnen de auto's deelnemen aan de parade.

Lees verder

Alfa Romeo Tuning

Is een Alfa Romeo van zichzelf al mooi en vlot genoeg, of wordt ze beter van optische en technische aanpassingen? Eén ding is zeker: tuning komt voort uit passie. En die passie willen we dit jaar samen beleven door getunede Alfa Romeo’s uitgebreid voor het voetlicht te halen. Dus heb je een Alfa van de 60’s tot de 00’s, die optisch en/of technisch is aangepast, en waarmee je de show wilt stelen? Meld je dan aan voor de Tuning special!

Lees verder

40 jaar Alfaclub e.V. Duitsland

De Duitse Alfaclub, ‘Der Club für alle Alfisti’ viert dit jaar haar 40e verjaardag. Reden om onze zusterclub uit te nodigen en op ons Spettacolo Sportivo in het zonnetje te zetten. De Duitse clubleden krijgen een eigen parkeervak op de paddock en kunnen deelnemen aan de parade op zondag.

Lees verder

Counting down the days!

Mede mogelijk gemaakt door