Een internationaal feest voor liefhebbers van alle modellen van Alfa Romeo.

De SCARB jubileert! Niet alleen vieren we dit jaar het 45-jarig bestaan van de club, maar ook organiseren we voor de 25e (!) keer het Spettacolo Sportivo Alfa Romeo, een internationaal feest voor liefhebbers van alle modellen van Alfa Romeo. Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse baan-activiteiten maar ook ongedwongen rondstruinen op de paddock, de races van de Squadra Italia en de Alfa Romeo Challenge bekijken vanaf de tribunes, uitpuffen op het terras van het Club Café en vooral: andere Alfisti ontmoeten, want zoals ons motto luidt: ‘Passie beleef je samen’. Ook niet-leden zijn dit jaar weer welkom. Mooier nog: zij kunnen nu na het aanschaffen van een entree-ticket ook hun Alfa’s parkeren op de paddock en ook tickets kopen voor de baan-activiteiten.

Kijken

Lekker rondstruinen door de duinen of over de paddock, op zoek naar die unieke Alfa Romeo. Tijdens het Spettacolo Sportivo valt er van alles te bekijken op en rond het circuit.

Lees verder

Doen

Deelnemen aan een van de baansessies op het spectaculaire circuit van Zandvoort. We hebben voor elk wat wils.

Lees verder

Info/faq

Heb je vragen? Of wil je meer weten over het Spettacolo Sportivo? Kijk dan snel of je vraag al beantwoord wordt in onze FAQ. Mocht dit niet zo zijn dan kun je nog altijd contact met ons opnemen.

Lees verder

Jubileum Alfa 166

Behalve het 45-jarig bestaan van de club en het 25e Spettacolo Sportivo vieren we nóg een jubileum. We zetten de Alfa 166 in het zonnetje, de grote limousine die werd geproduceerd van 1 oktober 1998 tot 16 mei 2007, met een facelift in 2003. Er rolden 99.406 exemplaren van de band, waarvan er 3.060 in Nederland werden verkocht. De reclameslogan luidde: 'Alfa Romeo 166, voor mensen die al gearriveerd zijn voordat ze aankomen'. Op zaterdag om 15.15 uur en op zondag 14.30 uur houdt Boudewijn Soetens een lezing over 25 jaar Alfa 166 in het Media Center boven de pitboxen. Daarnaast kunnen eigenaren met hun 166 deelnemen aan de parade op zondag.

Counting down the days!

Doen en kijken

Op deze site vind je informatie over wat er te doen en te zien is. Onder Info/Faq staat alles wat je moet weten over toegang, programma, keuringseisen en nog veel meer. De online inschrijving voor de baanactiviteiten sluit in de nacht van 27 op 28 juni. Je kunt je, zolang de sessies niet zijn volgeboekt, nog wel tijdens het Spettacolo registreren bij de Inschrijfbalie, de prijs is dan wel iets hoger.

Mede mogelijk gemaakt door